Walter féreg. Walterféreg


 • Féreg "borotva" Bár csak egy ötlet,mégis érdemes megosztani
 • Akvárium Magazin - Akvárium Magazin
 • Kategória: szotyika Megjelent:
 • Békásmegyes hév állomás és a Műegyetem közötti útvonalon fogok mozogni, Írj privátot!
 • Mikró - banán - walter féreg kultúra oltás - Jelenlegi ára: Ft

Walterféreg Az alábbi írásban a walterféreg otthoni tenyésztését szeretném bemutatni. A walterféreg ,5 mm hosszú trópusi féreg.

 1. Trichinella marhahús
 2. Walter féreg oltás - Ft - mivk.hu
 3. Férgek tojása elleni készítmények
 4. Он попытался - впрочем, без успеха - проникнуть внутрь второго вагона.
 5. Наконец, Макс добрался до логова октопауков и поспешно спустился по пандусу, оказавшись в зале, от которого в подземелье разбегались четыре тоннеля.
 6. Férgek gyermekeiben vormil- kezelés

A szaporaságának és a méretének köszönhetően, kiváló eleség, ha a banánféreg már túl picinek bizonyul. Természetesen vannak olyan walter féreg, amiknek még a walterféreg is túl nagy, őket pl.

Féreg

Az elevenszülők, vagy más a kezdetektől nagyobb eleséggel etethető ivadékok is szívesen fogyasztják a walterférget, amit a műeleségekhez képes gyorsabb növekedéssel hálálnak meg.

Fél óra múlva általában újra kell nedvesíteni, mert a zabpehelyliszt addigra felveszi a folyadékot. A lényeg hogy olyan nedves legyen walter féreg massza, hogy éppen ne folyjon meg.

walter féreg

A massza tetejére ezután jöhet egy kis indító oltásmennyiség tőlem beszerezhető. A dobozokat jól záró fedővel kell lezárni, amiknek a tetejét belülről kifelé néhány helyen egy tűvel ki kell szúrni. A lyukasztás iránya azért fontos, mert így a műanyag sorjától nem tudnak beleköltözni a muslincák és egyéb rovarok a dobozba.

walter féreg

Felmászott walterférgek A férgek meleg helyen max. Ha már elég sokan vannak de lehet a tenyészet indításakor isakkor ásványvizes vagy üdítőitalos üvegből csiga alakú csíkokat kell kivágni. A csíkok vastagsága akkora legyen, hogy ha teljesen belenyomjuk a közegbe, még akkor is legalább 0,5 cm kilátszódjon belőle. A csigák tetejére lapos műanyaglapokat kell helyezni.

Walter féreg oltás

A műanyagcsíkokat azért kell csiga alakura meghajtogatni, hogy a ráhelyezett műanyaglapokkal minél walter féreg felületen érintkezzen, ezáltal minél több helyen tudjanak felmászni a férgek a műanyaglapra, anélkül hogy azt összepiszkolnák azt a zabpelyhes masszával.

A műanyaglapokat ezért közvetlenül bele lehet mosni a kishalak vizébe, ahol akár 1 napig is életben maradhatnak, ezért nem kell attól tartanunk, hogy ha véletlenül túletetnénk, hogy a megmaradt eleség bomlásnak indul és beszennyezi a vizet.

walter féreg

Vízben sokkal lassabban süllyednek, mint a banánférgek, walter féreg az ivadékoknak több idejük van rá vízközt vadászni. A kis műanyag csigákat el is lehet hagyni, ebben az esetben a férgecskéket egy kis ecsettel a doboz oldalfaláról, a massza fölül lehet leszedni és belemosni az akváriumba.

 • Memphis said: Szia!
 • Walter-féreg (Panagrellus Silusioides) Oltás - Jelenlegi ára: Ft
 • Tehát ft egy féle féreg ára és választható a fajta a három közül.
 • Неужели действительно существует другое измерение, позволяющее видеть заранее то, что мы только теперь начинаем понимать?" Ричард и Николь сидели вместе в полутьме.
 • Walterféreg | HALIVADÉK DÍSZHALTENYÉSZET

A tenyészet idővel kb. Ha túlfolyós volna addigra a massza, akkor egy kis zabpehelylisztet is szórjunk rá. Érdemes néhány hét eltolással több tenyészetet csinálni, így folyamatosan rendelkezésre áll majd ez a kiváló eleség.

walter féreg

Share this:.