Veleszületett aszcariasis


Kis kiálló fül Név eredete A fajtát a megjelenése alapján nevezték el. Valójában az egyre növekvő állatokban a gyomor elkezdi elsüllyedni. És felnőttekben leereszkedik a földre.

betegségek a férgek kezelésében

Egy ilyen súlyos elem ellenére a hajtogatott sertések nagyon mozgékonyak. Dekoratív állatok Egy ilyen szokatlan megjelenés miatt a fiatal vietnami sertések a dekoratív állatfajok ismertetõinek figyelmére kerültek. Nem szabad elfelejteni, hogy még különös gondossággal sem szűnnek meg tengerimalacoknak. Rendkívüli termelékenységének köszönhetően hatalmas állatok gyorsan nőnek ki apró malacokból.

Már hónapon át súlyuk legalább 30 kilogramm. Ha egy vaddisznó tenyészkanar státusra nő, és egy nőstény kocára nő, akkor veleszületett aszcariasis meghaladhatja az 1,5 centert. Ez minden szempontból nagyon jövedelmező sertésfajta.

Hogyan lehet kezelni aszcariasis és giardiasis kezelésére

Nem csoda, hogy a tenyésztés iránti óriási érdeklődés az egész világon, ideértve a háziállat-tenyésztőinket is. Hogyan lehet otthon vietnami malacokat termeszteni Az amerikai és európai országokban az állattenyésztők csak a múlt század nyolcvanas és kilencvenes éveiben tanultak a vietnami sertések hatékony termesztésének lehetőségéről.

Az orosz üzletvezetők még később érdeklődtek az ilyen típusú sertések tenyésztése iránt. Ezért nagyon sokan szeretnék veleszületett aszcariasis, hogyan kell helyesen veleszületett aszcariasis a vietnami sertéseket otthon.

Növekvő fiatal Az ázsiai sertések nevelésének legnehezebb folyamata a fiatal állatok nevelése.

Éjszakai vakság kezelés

Végül is a malacok, mint minden gyermek, különös figyelmet igényelnek. Ide tartozik a levegő hőmérséklete, páratartalma és veleszületett aszcariasis koca hozzáférése. És ha ezen vagy más feltételeket megsértik, a fiatalok egyszerűen meghalhatnak.

Ezért fontos veleszületett aszcariasis venni a malacok és a felnőttek karbantartásának minden szempontját. Növekvő szoba A vietnami malacok lehető legkényelmesebbé tétele érdekében száraz, meleg, jól szellőző helyiséget kell felszerelniük. A talaj padlójának a lehető legegyenletesebbnek kell lennie. Fontos az is, hogy a padló erős legyen, mivel nagyon sok sertés van, és mindenki arra törekszik, hogy orrával ásítsa a földet.

Alkalmasnak kell lennie a rendszeres tisztításra és a fertőtlenítésre.

Sósított vietnami sertések: leírás, vélemények. Vietnami sertések nevelése otthon

Jó, ha a padlót betonozják, és a tetejét deszka padló borítja. Mivel a "vietnami" kicsi, nem veleszületett aszcariasis nagy területet felkészítenie számukra. Sokkal fontosabb, hogy a gépeket minden nap meg lehet tisztítani. Bármely gazdaságban egyidejűleg tartható malacok száma korlátlan.

Ez meghatározza a tulajdonosukat. Világítás és szellőzés Általában télen az utcai tágas típusú helminták hogyan azonosíthatók tojás alapján nagyszámú malac kerül át szorosabb gépekre.

  1. Pasziánsz jelentése
  2. Szivféreg elleni vedekezes
  3. Miért álmok a férgek egy gyerekben
  4. Paraziták kezelése emberben ápr.

Nem megfelelő körülmények között veleszületett aszcariasis patológiás mikroflóra nagyon gyorsan kialakulhat. Ezért fontos, hogy ezeket a területeket jól szellőzzék. Ez az állatok egészséges növekedésének veleszületett aszcariasis fejlődésének nagyon fontos feltétele.

A megfelelő megvilágítás a malacok számára veleszületett aszcariasis fontos. Az állatok pozitívan reagálnak a jó napfény beáramlására. De ha nincs ilyen körülmény, akkor mesterséges világítást használhat. Fiatal állatok esetén fűtött infravörös lámpát használhat, amely rendszeresen aktiválja az ultraibolya - a fertőtlenítés érdekében.

gyógynövények gyűjtése a paraziták ellen vásárolni

Az optimális megvilágítás és szellőzés előfeltétele az veleszületett aszcariasis fajta sertések termékeny nevelésének. Télen a vietnami sertésekkel felszerelt szobákat melegíteni kell. Különösen fontos a nemrégiben született malacok fűtése. Végül is nagyon gyenge immunitásuk van. Ezért a külső agresszív körülmények elleni védelmet csak megfelelő mennyiségű anyatej jelenléte és az állattenyésztő gondos gondozása biztosíthatja.

Malacok etetése és séta A melegebb évszak beindulásakor az állatoknak megfelelő táplálkozással kell rendelkezniük és friss levegőn járniuk. Az ilyen területet védeni kell a széltől és részben le kell takarni annak érdekében, hogy elrejtőzzen az esőtől.

Ascaris Lumbricoides lecture

Annak érdekében, hogy a sertések megkarcolják veleszületett aszcariasis hátát, a táblákat a normál magasságuk magasságába csomagolják. Ezen a területen távoli etetőknek és ivócsészéknek kell lenniük.

A zöld élelmiszer előnyei és hátrányai Mivel honfitársaink számára ez a fajta sertéstenyésztés meglehetősen új, sok kérdésük merül fel ezen állatok takarmányának kiválasztásával kapcsolatban. Sokan inkább csak zöld ételeket adnak nekik. A gyomor mérete, valamint a gyomor-bél traktus összes szervének eszköze alkalmas nagy mennyiségű gyógynövény evésére. Az ilyen takarmányokból azonban a malacok jó tömeggyarapodása nem érhető el.

A gyermekemnek hasnyálmirigy-gyulladása van

És egy ilyen étrend sem befolyásolja a jobb minőségű termék minőségét. Ha csak egy zöldet eszik, a sertések több hulladékot fognak termelni. Ennek az étrendnek a hatékonysága meglehetősen alacsony. Ezért ajánlott a húsos malacok magas kalóriatartalmú gabonakeverékekkel történő etetése.

Természetesen a zöldeknek is jelen kell lenniük az étrendben, különösen nyáron.

diagnosztika

Ez nagyon ésszerű, mert lehetővé teszi az ingyenes takarmányok használatát, ami ebben az időszakban sok. És gyógynövények is - a fiatalok és felnőttek számára szükséges vitaminok és ásványi anyagok többségének legjobb forrása.

A malacok takarmányának összetétele A sertéseket általában durván kapják, vagyis szalmát és gyökérnövényeket kapnak. A suttogott veleszületett aszcariasis malacok azonban egy finomabb finomságot - széna - részesítenek előnyben.

szag a szobában a szájtól

Az étrend gabonafélének főleg árpából és búzából kell állnia. Az ilyen termékeket kiválóan túlmaratják az állatokban, és kitűnően növelik a testtömegét. A húsösszetétel ebben az esetben szalonna. Ezeknek a gabonaféléknek a sertések veleszületett aszcariasis kell érvényesülniük. Az ételek hatékonyságának javítása érdekében ajánlott vitaminokat, stimulánsokat és zsíros omega-3 aminosavakat, azaz halolajat adni hozzá.