Tojásirányú féreg


Előnyök és hátrányok

Tenyésztés és tenyésztés csirkék Gyakran előfordul, hogy a baromfitenyésztők univerzális csirkéket akarnak tenyészteni a gazdaságban, hogy a tojásrakás jó volt, és sok hús volt. Mivel a választás a csirkék tojásfajtáinak húsára esik, ami amelyet a túlélés jellemez  és tojásirányú féreg alkalmazkodjanak a fogva tartás bármely feltételeihez. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a csirke tojásfajtájának húsát. A hús tojás csirke nagyon népszerű termelékenysége miatt.

tojásirányú féreg

Körülbelül egy személynek 2,6 kg tömege van, és egy évig akár tojást tojásirányú féreg kaphat. A tojáslétesítési periódus kora korától, a születés napjától számított hat hónapon belül kezdődik.

A csirkék táplálékánál alkalmazott univerzális hús-tojásfajták teljesen szerények.

Csirkék: tenyésztés, karbantartás és gondozás otthon

Használhatja a konyhából, gabonafélékből, friss zöldségekből, zöldségekből származó hulladékokat. Ez a tény nagyon kedves a madarak tenyésztőinek. A takarmány hiánya negatívan befolyásolja a tojások számát. A hús tojásfajták nyugodt és békés.

Rendszerint padlófenntartásra, speciális ketrecekre és különös gondosságra nincs szükség. A emberi paraziták elleni kezelés tojásirányú féreg tojás irányú húsát egy fényképen Az átkelés eredményeként vannak ma hatalmas mennyiség különböző fajták   tojótyúkok húsa. Annak érdekében, hogy pontosan válassza ki a fajta fajtát, amire szüksége van, jobban meg kell ismernie őket.

Rhode Island A tojástermékeknek ez a fajta húsának neve elment az állapotból, ahol megjelentek a tojásirányú féreg adatai.

tojásirányú féreg

Az öltöny vörösesbarna színű, a faroknál zöld szín látható. A csikók erőteljesek, kagyló leveles és piros, a csőr sárga.

tojásirányú féreg

Az élet hetedik hónapjában ezek a madarak tojást adnak. A tojáshéj barna színnel rendelkezik. A felnőtt férfi súlya körülbelül 3,9 kg, nőstény - 2,9 kg. E fajta termelékenysége meglehetősen magas - évente tojást. A fajtától való eltérések: Rhode Island használják különböző fajták tenyésztéséhez.

A diétás csirkék egyszerűek, táplálékot fogyaszthatnak.

A fajta leírása és jellemzői

Kiváló túlélés a fiatal állatok és csirkék számára. Rajt egy egész évig.

Higiénia Forma: vízoldékony por világosbarna vagy világosbarna Összetétel: b. A Spomlek száraz tejsavót a baktériumok hordozójaként alkalmazzák.

A csirkék, amelyeknek jó tojás van, továbbra is a tenyésztéshez. Annak érdekében, hogy a termelékenységet ne csökkentsük télena tyúkházban meg kell őrizni a 10 ° C-os hőmérsékletet, és meg kell hosszabbítani a fény napját.

New Hampshire Ez a fajta egy Roy-sziget faj. Inkább korai és produktív.

A "Provagen" probiotikus gyógyszer használatára vonatkozó utasítások

Kiváló állatok túlélése. Kezdje fél évvel a tojásokat hordani. A színtartomány világos, barnásvörös. Egy felnőtt férfi súlya körülbelül 3,3 kg, tyúk tojásirányú féreg 2,6 kilogramm.

tojásirányú féreg

A medve évente tojást adhat fel. Csak egy hátránya van annak, hogy a fajták nem nagyon jó tyúkok. Anniversary Kuchinskaya Ezek a legjobb húsok tojás iránya.

A tápanyagok hiányának okai

Színskála barna, túlcsordul, aranyszínű. A madarak meglehetősen könnyen kezelhetők, ezek a csirkék a tartalomban egyszerűek, barátságosak és nyugodtak. Kiválóan alkalmas különböző időjárási körülményekre. Gyorsan fogynak. A tojáshéj barna, rózsaszín színű lehet. A hús lédús és ízletes, a tojások nagyok.