Széles körféreg


Három hatóanyaga különbözik egymástól, mindegyik sokféle férget megcélozva, amelyek kutyákat megfertőzhetnek.

paraziták kezelése beteg hasnyálmirigy mellett

Az ezzel a gyógyszerrel kezelt parazita fertőzések magukban foglalják a szalagféreg, a horogféreg, a körféreg és a korbféregfertőzéseket. Ezeket a parazitákat a gyógyszer semlegesíti.

Általánosságban elmondható, hogy minél nehezebb a kutya, annál erősebb az adag kezelése. Az állatorvos megmondja a szükséges összeget és mennyi ideig szükséges a kezelés. Ezeket a tablettákat kézzel lehet etetni a kutyának, vagy össze lehet keverni az ételével.

rossz lehelet a torkától

Vigye kutyáját azonnal az állatorvoshoz, ha úgy gondolja, hogy mellékhatásaitól szenved. Az optimális széles körféreg biztonságos adagolás a kutyától és a kezelt állapotától függően változhat. Mivel ez a gyógyszer bizonyos kutyák számára nem biztonságos, alapvető fontosságú, hogy mindig tájékoztassa az állatorvost, ha kutyáját tenyésztésre használják, terhes vagy szoptató, valamint allergiája, egyéb betegsége vagy folyamatos egészségügyi állapota széles körféreg, és ha bármilyen más gyógyszert, kiegészítőt vagy gyógynövényt kap.

barna belfereg

Azonnal kérjen sürgősségi állatorvosi segítséget, ha kutyájának allergiás vagy túlérzékeny reakciója van. A kutyák reakciójának széles körféreg jelei a csalánkiütés, duzzanat, bőrkiütés, mellkasi fájdalmak, valamint légzési vagy nyelési nehézségek.

a bolyhos és a féreg életciklusa