Postagalamb féregtelenites, Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók - Equus webbolt


Szakember Rácz Sándor díszmadártenyésztő Kérdés Üdvözletem.

hosszú fehér férgek

A galamboknak adok 1 héten 1 nap egy turmixot ami 2 fej foghagyma összeturmixolva 1 fej vöröshagymával és összekeverve 0,5 liter almaecettel.

Rendszeres táplálék kiegészítőként használhatók, de erős fertőzés esetén nem váltják ki a gyógyszeres kezelést.

gyógynövények a parazitákról

A Jolovit megfeleő összetételű multivitamin készítmény, de kellemetlen íze miatt nem igazán kedvelik a madarak. Ezért jó a postagalamb féregtelenites napos itatás, mert egy napos esetén inkább hajlamosak szomjazni.

száraz böjttel megszabadulhat egy parazitáktól

Javaslom heti nap probiotikumos víz itatását, a Laktiferm nevű készítmény például kiváltja a Jolovitot is, a madarak pedig szeretik, mivel szőlőcukor a vivőanyaga.

A fürjek, házigalambok elsősorban magevők, postagalamb féregtelenites a száraz mag, illetve granulált táptakarmány áztatott, csírás és félérett magokkal, zsenge borsóval, kukoricával egészítendő ki.

a helmint megelőzése felnőtteknél

Etethető többek közt sárgarépa, alma reszeléke is, de, hogy mennyire fogják fogyasztani a madarai, az teszteléssel fog kiderülni. A téli időszakban érdemes kerülni a túl változatos táplálást, mert, ha úgy érzik a madarak, hogy elmarad a vegetációs időszak az hosszútávon a tenyészeredmények romlásához fog vezetni.

mérgezett negatív vélemények és adagolás