Pillangók paraziták


Élősködők (16) a 4 Oscar-díjas film szinkronos előzetese

Tudósít a  visszaesés uralkodó pillangók Észak-Amerikában már keverjük a természetet kedvelő közönség, hogy tegyen lépéseket, remélve, hogy a trend megfordításához.

Sokan ültetett kertben selyemkóró tapaszok vagy telepített pillangó kertek és megkezdte fordítsanak nagyobb figyelmet arra az uralkodók, hogy látogassanak el a yard.

pillangók paraziták gyógyszerek férgek ellen terhesség alatt

Ha elkezdték megfigyelni uralkodó pillangók a területenakkor már valószínűleg rájöttek, hogy sok uralkodók nem teszik a felnőttkorig. Néhány teszi a báb szakaszban csak kialakulni a deformált felnőtt gyűrött szárnyak, nem tud repülni.

Miért van egyes uralkodó pillangók hasonlóan deformálódik? Miért uralkodók már gyűrött Wings A protozoon parazita ismert Ophryocystis elektroscirrha OE valószínűleg az oka a uralkodó pillangó összegyűrt pillangók paraziták.

Esze miatt lehet tetvesebb az ember a csimpánznál

Ezek egysejtű élőlények obligát paraziták, férgek giardiasis tabletták szükség van egy fogadó szervezet, amelyben élni és szaporodni. Ophryocystis elektroscirrha, parazitái uralkodó és királyné lepkék, fedezték fel lepkék Floridában az as. A tudósok azóta megerősítette, hogy az OE befolyásolja uralkodók világszerte, és úgy véljük, hogy együtt fejlődtek uralkodó és királyné pillangók.

pillangók paraziták ha egy tacskónak rossz lehelete van

Monarch lepkék a magas OE fertőzés lehet, hogy túl gyenge kialakulni teljesen ki a burokból, és néha elpusztulnak kialakulását.

Azok, akik nem sikerül kitörni a bábállapot esetleg túl gyenge ahhoz, hogy elég hosszú, hogy bővítsék és szárítsa a szárnyukat.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy OE-fertőzött felnőtt esetleg leesik a földre, mielőtt a szárnyait teljesen nyitva vannak. A szárnyak száraz ráncos és összehajtogatott, és a pillangó nem tud repülni.

pillangók paraziták készítmények fenasalis parazitákhoz

Ezek pillangók paraziták lepkék fog sokáig élni, és nem lehet menteni. Ha találsz egyet a földön, és szeretné, hogy segítsen, pillangók paraziták egy védett területen, és adja meg néhány nektár gazdag pillangók paraziták vagy egy cukor-víz oldattal.

Nincs semmi, amit tehetünk, hogy erősít a szárnyait, azonban, és ez lesz téve a ragadozók, mert nem tud repülni. Tünetei OE fertőzés Monarch lepkék alacsony OE parazita terhelés esetleg nem mutatnak tüneteket a fertőzés.

Egyének nagy parazita terhelések fejt ki a következő tünetek: fertőzött Pupa Sötét foltok láthatóvá válnak a néhány nappal korábban a felnőtt megjelenése várható Szokatlan, aszimmetrikus színezete a felnőtt lepke, miközben továbbra is a bábállapot Fertőzött felnőtt Butterfly.

pillangók paraziták az emberi körömférgek fajai