Paraziták sorozata, Ezt is ajánljuk


Parasyte: The Maxim - Én a parazitákkal vagyok - Geekz Paraziták sorozata Tartalom Tévés minisorozat készül az Élősködők című filmből MTI A nagy sikerű paraziták sorozata tévés feldolgozásának jogáért a hollywoodi szaklap szerint komoly licitharc folyt a Netflix és az HBO között, amit végül a kábelszolgáltató nyert meg.

paraziták sorozata trichinózis, ahol él

A dél-koreai társadalmi dráma, amelyet zsánere miatt a thrillerek között is emlegetnek, egy nehéz körülmények között élő családról szól, akik egyesével beszivárognak egy gazdag család paraziták sorozata, és átveszik fölötte az irányítást. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a tervezett minisorozat paraziták sorozata sorozata film angol nyelvű változata lesz-e, vagy az eredeti történetet folytatja.

Azt sem döntötték még el, hogy ki rendezi. Ezekre a kérdésekre a februári Oscar-gála után térnek vissza - közölte pénteken az HBO illetékese.

ÉlősködőkForrás: Mozinet A produkció globális bevétele már meghaladta a millió dollárt 45 milliárd forintot. A minisorozat megvalósításában Pong és McKay executive producerként is részt vesz.

paraziták sorozata enyhe kezelés a paraziták számára

Pong korábbi nemzetközi sikert elért filmjei között szerepel az Okja, a Snowpiercer és A gazdatest is. A produkción már négy éve dolgoznak, de még nincs kijelölve a bemutató dátuma, várhatóan tavasszal lesz paraziták sorozata premier.

Lásd még.

paraziták sorozata helminthológiai boncolás