Orias gyurusfereg. Félelmetes ősi óriás-gyűrűsféregre bukkantak


Tartalomjegyzék

Válassza az Oldalt Olgoy Horkh - egy óriás féreg! A mongol sivatag horrorja ismeretlen.

helminthiasis nőgyógyászat hogyan lehet megszabadulni a bélszalag parazitáktól

Olgoy Horha: létezik? Óriás férgek a sivatagban Ez egy hatalmas homokféreg, amely nemcsak az embereket, hanem a felszereléseket is képes felszívni. Ki gondolta volna, hogy egy ilyen lény analógja található a bolygónkon?

mi a gyógyszer az ember paraziták ellen készítmények férgek salakjaihoz

Bármely mongol elmondja neked, hogy létezik a veszélyes féreg, Olgoy-Khorkhoy, de eddig senkinek sem sikerült elkapniuk. Milyen lény az a pletyka, hogy áldozatát elektromos kisüléssel vagy mérgező árammal öli meg? Távolról öl Az író és tudós I. Efremov "Allgoy-Khorkhoy" története egy furcsa és rejtélyes orias gyurusfereg gyurusfereg történetét meséli el, akinek szülőföldje a Góbi-sivatag volt. Látványa szerint ez a természetmű egy darab vastag, egy méter hosszú kolbászhoz hasonlít.

Account Options

Mindkét vég egyformán tompa, lehetetlen megvizsgálni a szemét vagy a száját, sem meghatározni, hol van a fej és hol van a farok. Ez a vastag, rángatózó féreg csak undorral jár. A es években I. Efremov történetét a legtöbb olvasó fantasztikusnak tekintette.

paraziták megszabadulva a népi gyógymódoktól állatorvosok gyógyszerei

De egy idő után Mongólia sok lakosa elkezdett beszélni Olgoy-Khorkha létezéséről. A pletykák felfedték, hogy ez a lény távolról orias gyurusfereg megölni áldozatát. Egyes szemtanúk vallomása szerint a féreg termelődik, míg mások azt állítják, hogy orias gyurusfereg elektromos kisüléssel üt el ellenfelét. Még egy kemény teve sem ellenáll az ilyen támadásoknak, és a helyszínen meghal.

Természethorror - Félelmetes ősi óriás gyűrűsféregre bukkantak

Van egy másik típusú féreg, amelyet a sárga szín különböztet meg. A mongolok Shar-Horhe-nak hívják. A szemtanúk orias gyurusfereg ezek a lények különösen aktívvá válnak a nyári melegben, életük hátralévő részét urákban töltik. A gyilkos féreg első bizonyítékai Ennek a szokatlan lénynek a története a távoli orias gyurusfereg gyökerezik. Olvashattál róla a honfitársunk, N. Przhevalsky történeteiben, és N. Roerich nem hagyta a féreget felügyelet nélkül. Tibetön utazva ez utóbbi megismerte a lámat a helyi vallási személyek ilyen címet viselnek.

Láma elmondta Roerichnek, hogy ifjúkorában egy lakókocsi tagja volt, amelyet egy helyi orias gyurusfereg tanulmányozni küldtek. A fiatalok egy része kábult mongol lovakon, a többi teveken lovagolt. Egyszer, miután megállt egy éjszakára, érthetetlen beszélgetést hallottak, utána pedig emberi sikolyok. A láma körülnézett, és észrevette, hogy a táborot furcsa kék fény veszi körül. Felkiáltott: "Allgoy-Khorch! Andrews amerikai író és tudós könyve jelent meg "Az ősi ember nyomait követve".

És éppen akkor a gyilkos féreg széles körben ismertté vált.

féreghajto gyógyszerek embernek Rishta szubkután parazita

Az amerikai paleontológus a természet ezen rejtélyének létezéséről már az utazás megkezdése előtt hallotta a mongol vezetõktõl, akik utazási engedélyt adtak neki. Figyelmeztették a veszélyre és felkérték, hogy ha lehetőség nyílik rá, elkapják és hozzák az állat példányát.

Az amerikai megígérte, hogy teljesíti a kérést, miközben betartja az összes szükséges óvintézkedést. De soha nem hitt a hallott történet igazságában.

Navigációs menü

Sajnos a tudós nem találta a férget, ám munkájában leírta. Ezt követően az Olgoy Khorkhoy féreg világhírűvé vált. Hogyan öl meg egy féreg Szóval hogyan öli meg ez az ördög áldozatát?

Általában a méregről beszélünk, de nem kell kizárni annak lehetőségét, hogy egy féreg nagy teljesítményű elektromos kisüléseket generáljon.

Távolról öl

A helyiek egy furcsa történetet mondhatnak el A múlt század végén a nyugati geológusok munkát végeztek Mongóliában. Az egyik kutató egy fémrúdot ragadt be a homokba, majd a teste egy időben megrázta a görcsöt.

Orias gyurusfereg pillanattal később félelmetes féreg jelent meg a homokból. Nem kétséges, hogy a geológus halálát a fém áthaladó elektromos kisülés okozta. Nyilvánvaló, hogy a sivatagban élő Olgoy-Khorkhoy képes mérgezéssel és elektromos kisüléssel megölni. Egy ilyen halálos tevékenység számára nincs vadászat vagy élelmezés. Ez csak figyelmeztetés figyelmeztetés nélkül. Olgoy-Khorkha-t soha nem kapták el A bélféreg elfogására tett kísérletek ismételten megtörténtek.

A múlt század közepén A. Nisbet amerikai származású tudós úgy döntött, hogy biztosan talál egy kúszó gazembert. Több évbe telt, mire Mongólia orias gyurusfereg engedélyt kaptak az expedícióhoz. Két dzsip alatt az amerikai felfedezők a sivatagba rohant és gyorsan eltűntek. Az amerikai kormány kérésére megkezdték a sikertelen expedíció keresését. Holt orias gyurusfereg találtak egy távoli területen, testük jó állapotban lévő autók közelében helyezkedett el. A kutatók halálának okát nem sikerült meghatározni.

Feltételezik, hogy a tudósok megbotlottak egy férgek csoportján, és tovább támadtak. Orias gyurusfereg arra, hogy az autók kiváló állapotban vannak, az ingatlan a helyén maradt, nem voltak megjegyzések betegségre vagy vízhiányra. Orias gyurusfereg a halál azonnal bekövetkezett - éppen ilyen sebességgel ölte meg a bélféreg.

A gyilkos féreg első bizonyítékai

A múlt század es éveiben a cseh szakértők titokzatos lény keresésével foglalkoztak. Maga a kutatás tárgyát nem fedezték fel, de össze lehetett gyűjteni az Olgoy-Khorkha létezésének valóságát igazoló szükséges anyagokat.

Az orosz expedíció résztvevői kis sárga féreget fogtak el, feltehetően egy kölyköt. A szájnyílás körül több mancsával volt ellátva, amelyek segítségével Khorkh Olga azonnal eltemette a homokba.

Félelmetes ősi óriás-gyűrűsféregre bukkantak

Nem csak az erdők és a víz alatti világ rejtélyesek, és szokatlan lényeket rejtenek. Kiderült, hogy a forró sivatagok menedékké váltak a rendkívüli lakosok számára is.

A mongol legendák és legendák hőse - olga-khorha - egy óriási szörnyű féreg lesz a mai cikk témája.

féreg fejben helminthiasis ajánlások

A közönség először hallotta ennek a szörnynek a nevét I. Efremov azonos nevű történetének köszönhetően. De annak ellenére, hogy sok év telt el, az olga-khorkh csak egy karakter marad egy fantasztikus történetben: orias gyurusfereg még nem sikerült bizonyítani.

Ez a név összhangban áll a szörnyeteg megjelenésével. Néhány szemtanú beszámolója szerint a belek vagy a kolbász csonkja. A test sötétvörös színű, hossza 50 cm-től 1,5 méterig terjed.