Noncatorosis kórokozó, Mi a gyógyszer neve?


Lábgomba Mire hívják a tablettákat?

Antihelmintikus gyógyszerek. Lehet-e adni egy macska macskát a férgektől. Köszönjük visszajelzését

Mi a neve a tabletták kezelésének? Sok olyan gyógyszer létezik, amelyek működését a nevükből könnyű kitalálni. Például az astmatol, asztmatin, antastman a bronchiális asztmában alkalmazott gyógyszerek, a menopauza a menopauza tüneteire felírt gyógyszer, a Cleol ragasztó a kötszerek rögzítéséhez stb.

Számos gyógyszernév származik azokból, amelyek a orvosi szóhasználat latin és ősi görög szavak, gyökerek és részecskék.

A féregtabletták már régóta hatékonyak. Milyen pirulákat válasszon? Könnyű ezt megtenni, ha ismeri a leghatékonyabb gyógyszereket a különféle típusú férgek számára: A kerekférgek kezelésére Nemozol, Vormil, Dekaris, Mebeks, Helmintoks, Vanquin gyógyszereket írnak elő.

Ezek a gyógyszerek közé tartozik az enteroseptol "enteron" - "belek", "szepszis" - "putrefaction"angiotrophin "angeon" - "ér", "trófea" - "élelmiszer"analgin "an" - előtagtagadást jelöl, "algos" - "fájdalom"polivakcin - "sok oltás"szedalgin, seduxen - "nyugtató" - "nyugtató" -tól stb.

Szív az ókori görögben - "cardia", latinul noncatorosis kórokozó "kor". Ezeket a szavakat sok szívgyógyszer nevében használják. Példák: "cordigit" a szó második noncatorosis kórokozó a latin név foxgloves - "digitalis""korglikon" a második rész a hatóanyag glikozid jellegét jelzi.

A "corvalol", "cardiovalen" nevekben a szavak fent említett noncatorosis kórokozó mellett a "valerian" is szerepel.

Lehet-e adni egy macska macskát a férgektől.

A megfelelő diagnosztikai kontrasztanyagot cardiotrastnak nevezzük. Más diagnosztikai eszközök neve is kialakul: "urotrast", "bilitrast" "bilis" - "epe".

hatékony féregtabletták áttekintése hogy a gyerekek megfertőződnek az aszcarissal

Például a "gnost" gyökérrel "gnosis" - "tudás" -ból megfogalmazódik a "bilignost" gyógyszer neve. A "teofillin" és "teobromin" elnevezésekben az első két szótag, bár ugyanazt írja és kiejti, különböző görög szavakból származik, amelyek elsőként "tea", második esetben pedig "isten" jelentést jelentenek.

kerek féreg székletben milyen tabletták a legmegfelelőbbek a férgek számára

A "teofillin" szó szerint: "tealevél" egy kis mennyiségben megtalálható alkaloid a tealevélben"teobromin" a kakaófa babából kivont "az istenek ételeit" jelenti. A görög "kolera" "epe" nevei alakulnak ki choleretic drogok Cholagol, cholagon, cholenzym, allochol.

kábítószer igazság vagy megtévesztés traiter les puces du chien

A noncatorosis kórokozó szó gyökere mint például a "glükóz" szó a görög "glucus" - "édes" eredetéből származik. Az inzulin - a hasnyálmirigy szigetecske belső szekréciójának terméke - nevét a latin "insula" - "sziget" néven kapta. A "hepar" -ból "máj" a "heparin", "vitohepat" elnevezések alakulnak ki.

  • Antihelmintikus gyógyszerek. Lehet-e adni egy macska macskát a férgektől. Köszönjük visszajelzését
  • Mire hívják a tablettákat? Mi a neve a tabletták kezelésének?
  • Vény nélkül kapható féregtabletták
  • Потом отправилась на поиски матери и остановилась у ванны.

A görög "dermis" "bőr" szóból a gyógyszerek neve alakul ki: "dermatol", "dermazolone". Az "emetine" név a görög "emeo" -ból származik, ami "hányást", "hányást" jelent.

"Я посмотрю еще, - подумала. - Я хочу видеть все, хочу, чтобы любая подробность навеки опечаталась в мою память". - Пожалуйста, начни с суда, - попросила Николь.

Az Ichthyol a görög "ichthyos" - "hal" és a latin "oleum" - "olaj" nevet kapta. A latinizált görög "phthisis" - "pulmonalis tuberculosis" szóból származik a noncatorosis kórokozó izonikotinsav-hidrazid - ftivazide neve.

férgek felnőtteknél, mit kell tenni pinworms veszélyesek

A "ünnep" görögül "hő", "tűz" gyökere a lázcsillapító és fájdalomcsillapító gyógyszerek nevében található. A Pyrogenal ellenkező hatása van, vagyis növeli a hőmérsékletet.

A "tsid" gyökér a latinul "okcidere" - "ölni" a kórokozó pusztító hatását jelzi. Számos gyógyszernévben található meg - "plazmacid", "sztreptocid", "diocid", "gramicidin".

tabletta helminták számára 1 tabletta fascioliasis etiológiája

A "sav" szó: sav: béta-sav, acidin-pepszin - ezek a gyógyszerek hasonlóak a működéshez, mint a műgyomornedvek. A sombrevin gyógyszer rövid távú perc érzéstelenítést okoz.

Mire hívják a tablettákat? Mi a neve a tabletták kezelésének?

A neve latin szavakból áll: "somnum" - "alvás" és "brevis" - "rövid". Altatókról beszélve emlékeztethetünk az alvást megszemélyesítő mitikus istenségre - Hipnókra a hipnotikumokat hipnotikusnak is nevezik.

alliberalis undorito férgek trichinella fórum

A legenda szerint egy másik alvási isten, Morpheus, emberi formában jelent meg álmokban, és állítólag mák nőtt lakása körül. Az alvó mák magjából nyert kábító fájdalomcsillapítót morfinnak nevezték.

Altatók Az alifás sorozatú klór-hidrát, brómozott megnevezésükkel kémiai szerkezetet mutat utóbbi esetben rövidítve. Sok barbiturát - barbitál, barbamil, fenobarbitál - szintén megőrzi nevében nevét kémiai szerkezet. Néhány szó a "fenén" részecskéről.

  1. Цвета полностью обежали сферическую голову октопаука, а потом исчезли в левой стороне щели, образованной двумя длинными параллельными вмятинами, протянувшимися сверху .
  2. Paraziták gombák
  3. Giardia zwanger
  4. Они пообедали и обнаружили удобное место, где можно было лечь .