Méregtelenítő étrendkiegészítő


  • Marnys® Phytalgem Dren méregtelenítő | Marnys® termékek | folyékony étrend-kiegészítő
  • Leírás Ingyenes személyes átadás 1 munkanap alatt Budán és Pesten is.
  • Savanyú és rossz lehelet
  • Egyetlen termékünket sem tesztelték állatokon Itt nem vállalok kompromisszumot.
  • Sokféle méregtelenítő étrendkiegészítő kapható
  • Étrend-kiegészítők, Máj, epe, méregtelenítés
  • Milyen drog mérgező

A gemmo szó eredeti jelentéseiből is - mely többek között bimbó és rügy - kikövetkeztethető, hogy a növények mely részeiből nyerik méregtelenítő étrendkiegészítő hatóanyagokat.

A rügy tulajdonképpen maga az élet, amit a Marnys eleve oldott, iható formában, fiolás kiszerelésben kínál a jelenkor igényeihez igazodva.

méregtelenítő étrendkiegészítő

Fogyasztását azért ajánljuk még azoknak is, akik a mindennapokban kiemelt figyelmet fordítanak az egészséges táplálkozásra, mert a környezeti hatások alól - mint például a szennyezett levegő, bőrünkkel érintkező kemikáliák, vízzel bevitt szennyeződések - senki sem tudja kivonni magát. A szervezetünkben felhalmozódó méreganyagok egy ideig ügyesen megbújnak, észrevétlenül rakva terhet a védekezőképességünkre, de előbb—utóbb olyan kellemetlen testi tüneteket okoznak, amelyek megkeseríthetik a mindennapjainkat.

méregtelenítő étrendkiegészítő

Ilyen lehet a látszólag indokolatlanul vissza-visszatérő fejfájás, emésztési panaszok, súlynövekedés, pattanásos bőr, ekcémás foltok a bőrön, és még számtalan, nehezen beazonosítható probléma.

A MARNYS® új termékét azoknak ajánljuk, akik a méregtelenítést hosszútávon szeretnék beépíteni életükbe - lemondás, önsanyargatás nélkül.

méregtelenítő étrendkiegészítő

Az összetételében az organikus fiatal borókahajtás és nyírfarügy a fizikai test szintjén komplex ásványi anyag- és nyomelempótló. A kétféle organikus teakivonat — maté- és zöldtea — általános vízhajtó, méregtelenítő és energizáló hatásával támogatja a szervezetet. Az organikus ananászlé-koncentrátum pedig zsírégető, gyulladáscsökkentő, arthritis ellenes, csonterősítő és vesetisztító tulajdonságaival szolgálja a fogyasztók egészségét. A bio édeskömény az egyik legjobb puffadásgátló és görcsoldó gyógynövény az összetevők között, a lapos has szolgálatában.

méregtelenítő étrendkiegészítő

A szintén organikus gazdaságból származó guarana pedig a kávéhoz hasonló vízhajtó és élénkítő hatással bíró, energizáló, illetve egyes kutatások szerint memória- és hangulatjavító hatásával támogatja ennek a remek méregtelenítőnek az összhatását. A praktikus kiszerelésnek köszönhetően könnyedén követhető a fogyasztás napi egy fiola reggel, lehetőleg étkezés előtt méregtelenítő étrendkiegészítő, illetve kis helyen elfér, utazáskor sem foglal sok helyet.

Mint minden méregtelenítő terméknek, így a MARNYS® Phytalgem Drennek is fokozható a hatása megfelelő méregtelenítő étrendkiegészítő, elegendő víz fogyasztásával napi 3 liter és olyan rendszeres sporttevékenységgel, melynek lényege a pulzusszám növelése, és nem a megerőltetés.

méregtelenítő étrendkiegészítő

Fontos megemlíteni még a megfelelő méregtelenítő étrendkiegészítő rost fogyasztását, ami radírként működik a bélrendszerben, így segítve annak tisztulását és az értékes tápanyagok felszívódását.

A MARNYS® Phytalgem Dren laktóz- tej- és gluténmentes, vegán termék, mely organikus összetevőkből készült, és nem tartalmaz sem mesterséges tartósítószereket, sem stabilizátorokat, ráadásul kellemes ananászízével kellemes fogyasztási élményt nyújt.

Kapcsolódó termékek Bruttó fogyasztói ár: 10 ,-Ft Kosárba.