Morgellons paraziták


Bőr morgellons paraziták mászó bogarak, a húsból előtörő szövetdarabok, állandó lehangoltság és fáradtság - csak a fő tünetei a kórságnak, amelyről viszont nem tudja pontosan senki, létezik-e vagy sem.

A Morgellons-betegséget vagy inkább jelenséget pszichiátriai zavarként kezeli manapság az orvostudomány. Azonban az egész jelenség mögött sokkal több rejlik, minthogy egyesek hisztérikussá válnak.

helminták az emberi szemben tünetek kezelése cérnagiliszta elleni gyógyszer vény nélkül

Régen minden kukacosabb morgellons paraziták Ugyanis történetünk nem mostanság kezdődött. Valamikor körül említik először a Morgellons-kórt. Sir Thomas Browne, egy angol orvos kéziratai nyomán maradt fenn az első feljegyzés a jelenségről.

Bogarak a bőr alatt: a Morgellons-szindróma - Egészségfigyelő

Thomas az említett évben érkezett hajón La Rochelle kikötőjébe, és utazott aztán tovább Montpellierbe. Ekkor még két év sem telt La Rochelle ostromának vége óta, és Languedoc tartomány nem éppen barátságos hely volt akkoriban: a háború, és a pestisjárvány miatt a tartományon átvezető utak, és az út mentén fekvő falvak minden lehetséges berikád-megoldással zárták el magukat a külvilágtól.

Lajos francia király Nimesben békét kötött, és északra menekült, azonban ekkor Montpellierben már főnyire rúgott a morgellons paraziták áldozatainak száma.

hatékony és biztonságos gyógyszer a paraziták ellen gyógyszerek a férgek ellen az emberekben

És ekkor érkezik meg Thomas is, aki 50 évvel később, leírja mindazt, amit Languedocban tapasztalt, morgellons paraziták egy érdekes említéssel: Az engem igencsak meglepő szőrszálak nem az arcon vagy a fejen voltak, hanem a Háton, és nem Felnőtteken, hanem Gyereken, mint azt réges régen Languedock kicsi Gyermekeinek Morgellons nevű helyi Betegségében megfigyeltem, ahol is éles Szőrök döfik át a Hátukat, mellyel morgellons paraziták is érnek a betegség kezdeti tünetei, a Köhögés és a Görcsök.

Korábbi, kukacoskodó leírások is születtek, morgellons paraziták mind egyértelművé teszik, hogy leírásukban a Guinea féreg által okozott fertőzésről ejtenek szót. Schenckius az "Observat. Ennek a morgellons paraziták neve "a szőr betegség" pilaris affectio A Masclous szó a latin Muscula-ból számazik, mely gyümölcslegyet jelent. Franciaország déli részén rengeteg szónak adott tövet ez a kifejezés, és Thomas Morgellons szavának is ez volt az alapja. Mikroszkóppal vizsgálta meg a "hajakat", és az arról készült rajzait publikálta is.

Nem sokkal később, 20 év múlva, reprodukálták Erstmuller megfigyeléseit.

És akkoriban még nem beszélhetünk gonosz gyócceriparról, aki fizetett tanulmánnyal támadja meg a "kutatókat". Az időközben comedones névre keresztelt, főleg újszülötteket megtámadó betegségről még számtalan megfigyelés született a későbbiekben. Az ez utáni időszakban, a betegség említésekor már nem jelennek meg a "szőrök".

bél paraziták tünetei és kezelése milyen gyógyszerek az élősködők számára

De innen már ugorhatunk a jelenkorra, elég volt a történelemórából. Resurrectionem vermis Pennsylvania államban járunk, ben. Mary Leitao két éves fia belázasodik, akit aztán orvoshoz visz.

Mi okozza a tüneteket?

Ott aztán a rühesség egy ritka formáját állapítják meg, és gombák elleni krémmel látják el Maryt. Aki azzal be is keni fiát - és ugyan azt látja történni, mint évvel ezelőtt a Languedoc-i anyák, mikor gyermeküket mézzel kenték be: valami, szőrökre, vagy férgekre hasonlító féreg gyógyszernevek kezdenek kimászni a gyermek testéből. Orvosi magyarázat nem volt rá. Így Mary begyűjtötte a fia testéből előmászó szálakat, és annak játékmikroszkópján jól mindmegvizsgálta őket.

Utolsó, ban kapott hivatalos orvosi megállapítás szerint Mary Munchausen-szindrómában szenved, a mentális betegségben, melynek során a szülő minden áron bizonyítani akarja, hogy gyermeke igen is beteg, annyira, hogy akár még a morgellons paraziták maga is elhiszi azt. Hát Leitao nem volt boldog. A ra 11 ezer főt számláló közösség további tüneteket adott hozzá a jelenséghez: kognitív problémák, izomfájdalmak, kimerültség. Kiharcolták, hogy a CDC is folytasson vizsgálatot morgellons paraziták betegség ügyében.

Időközben, izgalmasabbnál izgalmasabb dolgok történtek: Randy Wymore, az Oklahomai Egyetem orvosa elkezdett érdeklődni a dolog iránt, és azt elkezdte kutatni. morgellons paraziták

Navigációs menü

Randynek Amerika minden szegletéből küldtek aztán a Morgellons-betegek "szőr"-mintákat, és arra a következtetésre jutott, hogy bár sokfelől érkeztek a szálak, de mindegyik ugyan morgellons paraziták szerkezetű volt. Közben  °C-ra melegítették a szálakat, amikre ez semmiféle hatással nem volt.

Azonban Randy és társainak eredményei, hivatalosan, publikációban, sosem jelentek meg. Csakhogy időközben a CDC is végzett a vizsgálatával. Az alábbi linken találjátok egy Morgellons-szindrómás saját képeit, a morgellons paraziták nem ebéd-barát tartalom! A Mayo klinikával közösen végzett, 4 éven át tartó, morgellons paraziták USD-be kerülő vizsgálat során Morgellons-beteget azonosítottak, és vizsgáltak, eredményüket publikálták.

A főleg középkorú, fehér nőkből álló csoport felénél a hajon végzett tesztek pozitívnak bizonyultak kokainra és amfetaminokra. A kóros fáradtság, és a kognitív nehézségek bizonyosságot nyertek, de parazitákat, vagy baktériumokat nem találtak. A szálak pedig főleg pamutból álltak.

  1. Elsődleges[ szerkesztés ] A primer téveszmés parazitózis esetén a téveszmék maguk jelentik a betegség lényegi mivoltát.
  2. This page is hosted for free by cba.

A tanulmány megjelenése után esett a Morgellons-betegek száma, Mary honlapja és alapítványa bezárt. Amúgy a kérdés felmerülhet: miért olyan fontos hogy középkorú nőkről van szó? A fájdalom, egy egészen más élmény egy nő számára, morgellons paraziták egy férfi számára. Nem csak másképp érzékelik a fájdalmat mint a férfiak, de számukra egy pszichés jelenség is, míg számunkra többnyire egy fizikális dolog.

Tartalomjegyzék

Korábban, Amerika és Európa-szerte a súlyos fájdalmakat megélő nők sokszor bolondok házában végezték, "hisztérikusnak" bélyegezve. A nők képesek a pszichés "fájdalomtól" teljesen független fizikai tüneteket produkálni, mint azt több tanulmány is kimutatta. Mint például a Morgellons-szindrómát, amit egyértelműen pszichés betegségként kezdték kezelni kézzel fogható bizonyítékok híján, mint a téveszmés parazitózis egyik formáját.

Téveszmés micsoda? Téveszmés parazitózis. Más nevén Eckbom-szindróma. Ebben a pszichés zavarban a betegek abban a téveszmében szenvednek, hogy férgek, bogarak mászkálnak a bőrük alatt.

A betegség főleg morgellons paraziták év feletti nőkre jellemző. Sokszor, fizikai tünetek is társulnak a képzelt bogarakhoz, zsibbadás - olyan testi-szervi betegségekről van itt szó leggyakrabban, amelyek hátterében a másodlagos szervi bántalmak téveszmés parazitózist váltanak-válthatnak ki a betegből: ilyen például a hypothyreosis, rák, agyi rendellenességek, tuberkulózis, a neurológiai rendellenességek, Bvitamin hiánya, és a cukorbetegség.

Bármely olyan betegség vagy gyógyszeres kezelés képes kiváltani, növelni, vagy fixálni a téveszmés parazitózist, amely zsibbadásos tünetekkel jár. A betegség egészen morgellons paraziták dolgokra sarkall sok embert: egyesek képesek a csontjukig leásni a húsukon keresztül, vagy lehántolni saját bőrüket, hogy megtalálják a bogarat, és véget vessenek a fájdalomnak.

A bőrünk alá, a fejünkbe, és a pénztárcánkba kúszó konteó - Régi Újra meg Újra blog

Ha interneten terjedő HPV nincs is, de A tömeghisztéria a pszichológiában annak a jelenségnek adott név, amikor ugyanazok a hisztériás tünetek egyszerre egynél több embernél jelentkeznek.

Rendszerint úgy kezdődik, hogy egyvalaki mások előtt hisztérikussá válik, majd ez a többiekre is átragad.

az íny acetonszaga a szájból a szájból az aceton szaga a szájból

Sokan a Morgellons-szindrómát tömeghisztériának tekintik, mely az eddigi leghatékonyabb terjedési termeszetes paraziták és területében - hála az internet csodájának. A tömeghisztériát hogy megértsük, gondoljunk például egy morgellons paraziták helyszínén irracionálisan viselkedő emberre, aki sikoltozik, menekül, és ennek hatására többen is így tesznek.

Lehet most puffogni rám, de politikai, és vallási nézetek is sokszor alapoznak a tömeghisztériára: a világvégétől rettegő, a megváltást minden napra meghirdető vallások esetén beszélhetünk erről. Politikai oldalról, tömeghisztériának számít például a Jonestowni eset   hat éves írás, bocsánat a minőségért.

De van pár érdekes történelmi eset is, melyet érdemes megemlítsek: ban, Strasbourgban esett meg a "Tánc-pestis". Ennek során emberek elkezdtek kontrollálhatatlanul táncolni, egyesek szívrohamot kaptak, vagy a kimerültségtől estek össze holtan. Az idejére tehető Salemi boszorkányperek során négy, görcsöktől szenvedő lányról mondták ki hogy "az epilepsziánál erősebb, egyetlen ismert betegség velejárójaként sem ismert erejű görcseik" vannak, és boszorkánynak kiáltották morgellons paraziták őket - majd a hullám meg sem állt, amíg 25 "boszorkányt" meg nem égettek.

Becslések szerint ember gyűlt össze pár nap alatt ezen néhány ember hatására, és látták a Napot "táncolni".

Miután két nő azt állította, hogy egy titokzatos férfi kalapáccsal verte össze őket, egy hét leforgása alatt tömegével érkeztek a bejelentések arról, hogy időközben inkább késre váltott egy titokzatos férfi támadásának estek áldozatul. A helyzet annyira kritikus volt, hogy Halifax rendőrségének a Scotland Yard segítségét kellett kérni.

Aztán a hölgyikék beismerték, hogy saját maguknak okoztak sebeket, és figyelemre volt szükségük.

  • beteg férgek - mivk.hu
  • Téveszmés parazitózis – Wikipédia
  • This page is hosted for free by cba.
  • Csúszómászók a bőrünk alatt

A rendőrségi nyomozások egyetlen esetre sem találtak bizonyítékot. Vagy beszéljünk Pokemonokról? Nos, tekintve, hogy Leitao weblapjának indulásakor ugrott meg elképesztő szinten a Morgellonst jelentő betegek mennyisége, egészen nyugodtan tekinthetjük a modern kor egyik tömeghisztériájának a dolgot. Azonban csak hiszitek, hogy itt vége a történetnek. Szórják ezt is. Mindent IS szórnak. A Morgellons-szindrómásoknak nincsen túl sok bizonyítékuk ami kézzel fogható volna, így aztán a fájdalmon kívül, bizonyítékokat KELL hogy gyártsanak, hogy észrevegyék őket.

Ez része a mentális instabilitásnak, melyben szenvednek.

Felnőtt tartalom!

Ahogy része az is, hogy az összeesküvés-elméleteknek mintegy részévé vált a Morgellons. Többféle elmebeteg elmélet is született, közte olyanok, hogy a Morgellons-szálak tulajdonképpen élő, nem Földi férgek, melyek a testben szaporodnak. De mindent visz az az őrület, hogy a Morgellons-férgeket chemtraillel szórják az emberekre.

  • Bogarak a bőr alatt: a Morgellons-szindróma - HáziPatika
  • Csúszómászó férgek a bőr alatt? - Íme, a Morgellons-szindróma
  • Csúszómászó férgek a bőr alatt?
  • krém paraziták a bőr - mivk.hu

És valójában, ezek a férgek mechanikus kis szerkezetek, melyek vagy tönkreteszik a szervezetet, vagy megfigyelik azt rajtuk keresztül, és ezzel a nanotechnológiával, egyenesen likvidálnak, vagy irányítanak embereket.

Szőrtüszőkről készült mikroszkópos felvételekkel bizonygatják, hogy ezek bizony a bőr alá éppen befurakodó akármicsodák. Ugyan a csont-konteós ezt simán benyeli, pedig csak egy képkeresésre volna szüksége, hogy a képet tartalmazó szőrtüszőkről szóló tanulmányt megtalálják. Lényeg a lényeg, a konteó-ipar szépen beszippantotta a Morgellons-betegeket - korábban, antibiotikumos kúrával, ne adj isten állatoknak szánt féreghajtókkal próbálták kigyógyítani magukat.

Viszont hála a konteó-maffiának, a Morgellons jelenlegi fő gyógyszerei az MMSés a chemtrail elleni táplálékkiegészítő. Mert hogy miután az online téboly-fórumokon elterjedt a chemtrail-morgellons konteó, morgellons paraziták megjelent a chemtrail hatásaitól megvédő táplálékkiegészítő, az EnvioShield, mindössze pakkonként, egy hónapra, 48 USD-ért. Természetesen, egyesek már azt terjesztik hogy egyenesen a Monsanto gyártotta a kis Morgellons-férgeket. Még egy adag ember hozzáadva a már így szép piacot kiépítő Amerikai konteómaffiához, ami minél több a téveszme, annál több és újabb táplálékkiegészítővel és csodagyógyszerrel látja el az elbutított tömegeket, hihetetlen szinteken tömve meg a zsebét zöldhasúval.

Ha ezt Thomas Browne tudta volna, morgellons paraziták írni is elfelejt inkább