Husévo férgek


A világ legmelegebb állata Rochelle Harris tavaly Peruban járt a barátjával, s hazafelé, a repülőúton enyhe fejfájásra panaszkodott, ami pár óra alatt iszonyú fájdalommá érett.

vese felfázás tünetei gyógyszerek a gyomorban élő parazitákra

A kínzó fájdalom azonban nemcsak a fejében jelentkezett, hanem az arca egyik oldalán husévo férgek, mindemellett pedig furcsa, kaparászó hangokra lett figyelmes husévo férgek fejében. Mikor másnap felkelt, azzal szembesült, hogy amíg aludt, furcsa folyadék szivárgott ki a füléből a párnájára.

férgek kezelése a kertben paraziták az emberi test kezelésére szolgáló tablettákban

A Derbey-ben élő, 27 éves brit nő úgy döntött, a bizarr tünetek miatt orvoshoz megy. A doktorok eleinte azt feltételezték, hogy fülgyulladás vagy fertőzött szúnyog csípése válthatta ki a tüneteket.

kiegészítők alkoholisták méregtelenítés antihelmintikus gyógyszer terhes nők számára

Egy alapos fülvizsgálaton azonban egy kis lyukat találtak Rochelle füljáratában, ezért további teszteknek vetették alá.

Az agyi szkenner eredményein az orvosok is megdöbbentek: a brit fiatalasszony fülében húsevő férgeket fedeztek fel, amelyek az ún.

gyógyulás férgek n rossz lehellettel segített

A férgek szerencsére nem érték el Rochelle agyát, valamint a jelentős vérereket, mert amennyiben ez bekövetkezett volna, végzetes vérzést vagy agyhártyagyulladást is okozhattak volna, de akár a brit asszony arcizmait is lebéníthatták volna. A sebészek végül eltávolították Rochelle füléből az élősködőket, és azóta teljesen felépült.

paraziták tisztítása és fogyás férgek fotó a gyermekek kezelésében