In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Magyar VÃ���Ã��Ã�¶rÃ���Ã��Ã�¶skereszt   VÃ���Ã��Ã�©radÃ���Ã��Ã�³ adatbÃ���Ã��Ã�¡zis   KeresÃ���Ã�¯Ã�¿Ã�½szolgÃ���Ã��Ã�¡lat   Megyei Szervezetek   VÃ���Ã��Ã�©radÃ���Ã��Ã�¡sszervezÃ���Ã��Ã�©s
Kezdőlap Hír archívum 2012. év hírei 1359: az adományvonal

1359: az adományvonal


Február 2. 00:00 órától él a 1359-es szám, a Magyar Vöröskereszt adományvonala, amely valamennyi hálózatból elérhető lesz. Az adományozók minden hívása vagy SMS küldése 250 forinttal segíti a Magyar Vöröskereszt aktuális segélyakcióját. A 1359-es szám bevezető kampányához ismert emberek csatlakoztak önkéntes alapon, a vonal végén ők „fogadják” majd az adományt jelentő hívásokat.

A hazai telekommunikációs iparág legnagyobb szereplői, a Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone, az Invitel és az UPC hálózatából is elérhető lesz a Magyar Vöröskereszt február 2-án startoló adományvonala. A 1359-et hívók, valamint a Vodafone és Telenor hálózatából az ’ADOMANY’ szót SMS-ben elküldők 250 forinttal támogatják a legnagyobb hazai humanitárius szervezet munkáját.

A szám köztudatba kerülését hét közismert ember segíti, ők önként vállalták, hogy „fogadják” majd a hívásokat. Bényi Ildikó műsorvezető, a Magyar Vöröskereszt jószolgálati nagykövete, Ördög Nóra műsorvezető, Bochkor Gábor rádiós műsorvezető, Voga János rádiós műsorvezető, István Dániel rádiós műsorvezető, Lola énekesnő és Puskás Peti énekes kölcsönzik hangjukat a 1359-nek.

A Vöröskereszt hazai és nemzetközi gyakorlata azt mutatja, hogy az adományvonalak gyors és hatékony segítséget nyújtanak a humanitárius szervezetek munkájához.

1359: az adományvonal
Módosítás: ( 2012. január 30. hétfő, 23:02 )  

Hírlevél

A NIOK Alapítvány támogatásával
Lásd az embert!
Hirdetés
Hirdetés

izmir escort