Drontal szivfereg


drontal szivfereg mit inni a parazitáktol egy felnottnek

A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Drontal szivfereg fél tabletta felhasználható: 7 napig. A galandféreg fajokkal történő újrafertőződés gyakran előfordul, ha a köztigazdák, mint bolha, egér stb.

Egy jó hely kedvenceinek! A szívférgesség elleni védekezés módjai Magyarországon a szív- és bőrférgesség ellen folyamatosan védekezni kell, de sajnos e mellett nem szabad elfeledkeznünk a kullancs és bolha elleni védekezésről sem.

Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések. Az Echinococcosis veszélyt jelent az emberrre.

drontal szivfereg féregtelenites ember

Az Echinococcosis OIE bejelentési kötelezztség alá tartozó betegség, kezelésére specifikus útmutatók vannak. Ezeket a betegség követése és az emberek védelme érdekében az illetékes hatóságtól be kell szerezni.

Vemhesség és laktáció: - Teratogenikus hatásokat írtak le patkányokban, juhokbanés kutyákban a vemhesség elején történő, magas dózisú febantel alkalmazásakor.

Drontal® Plus 150/144/50 mg ízesített tabletta A.U.V.

Nem alkalmazható a vemhesség első és második harmadában. Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók: Piperazin tartalmú készítménnyel történő együttes adagolás esetén a két készítmény antagonizálja egymás hatását.

drontal szivfereg galandféreg ellen

Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok : - Az ajánlott adag tízszerese nem okozott mellékhatásokat felnőtt kutyákban és kölykökben. Ezek az intlézkedések a környezetet védik.

drontal szivfereg mint másfél évig gyermeket zabálni

Az álltgyógyászati készítménnyel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon a forgalomba hozatali engedély jogosultjához:Budapest, Alkotás utca A drontal szivfereg akkor tudsz véleményt írni, ha regisztrált és bejelentkezett felhasználó vagy! Feladó: Szilvi Értékelés:

How to protect your pet from worms in association with Drontal