Bravecto szivfereg. PrimaVet Kisállat-rendelőintézet


Agár Fajtamentés · Saturday, 30 March ·Reading time: 5 minutes Public Egyre gyakoribb probléma sajnos vidéki és városi környezetben élő agarak körében egyaránt a különböző paraziták okozta megbetegedések.

bravecto szivfereg

Minden gazdinak védenie kell ezektől kedvencét, de koránt sem mindegy, hogy bravecto szivfereg milyen szerekkel tesszük. Sok téves információval találkozhatunk a parazitákkal szembeni védekező szerekről az interneten, vagy a hétköznapok során, ezért szeretnénk egy összefoglaló segítséget adni Nektek.

Természetesen arra nincsen kapacitásunk, hogy a beszerezhető összes termékkel kapcsolatban információkat bravecto szivfereg, összeszedtük azokat a termékeket, melyeket mi magunk is alkalmazunk a gazdikeresőknél és saját kutyáinknál, amelyekről nekünk jó tapasztalataink vannak.

bravecto szivfereg

Mivel is védekezhetünk a parazitákkal szemben? Nexgard spectra rágótabletta Kullancs, Bolha, Szívféreg, Bőrféreg, Orsóféreg, Kampósféreg, Ostorféreg - 1 hónapos védelem - 3 havonta emellett prazikvanteles féreghajtás szükséges a bravecto szivfereg ellen Bravecto rágótabletta Kullancs, Bolha, Atka erre nincs törzskönyvezve, de működik - bravecto szivfereg hónapig véd - FONTOS: bőr és szívféreg ellen nem véd!

bravecto szivfereg