Baklayan paraziták


KÖRÖM ÉS LÁBGOMBÁTÓL SZENVED?

A speciális kezelésekre kifejlesztett, chipkártyákkal és számos tartozékkal bővíthető korszerű bio-frekvenciás rendszer, - melyet további opciói kihasználásánál köznapi nyelven zapperolásra is használható zapperolás lsd. Hulda Clark, Dr. Rife és Baklayan által ajánlott frekvenciák alkalmazására is lehetőséget biztosít.

baklayan paraziták

A készülék alkalmas kiegészítő kezelésként, de nem helyettesíti az orvosi felügyeletet. A kezelések irányának meghatározása baklayan paraziták eredményei a Core Inergetix Rendszerrel nyomon követhetők és ellenőrizhetők.

Nagyon nagy hozzájárult az orvos. Ennek eredményeként a 20 éves kutatás azt találta, hogy gyakran a fő oka a rák, gyomorfekély, magas vérnyomás, női betegségek, aranyér, bőrgyulladás, és még sokan mások különböző emberi paraziták. Ez a felfedezés sok életet mentett meg. Hilda Clark kutatásai alapján alakult ki Lidomed-Bio parazitaellenes eszköz.

A BioWave 21 LCD  egyfajta univerzális segédeszköz lehet minden kezeléshez, akár súlyos, krónikus betegségek esetén is, ahogy az ezernyi, pozitív lefolyású kórképről szóló jelentésből kiderül. Rendszeres használata sok tünettől való megszabadulással ajándékozhatja meg a betegeket, különösen akkor, ha eddig még más módszerek nem segítettek.

baklayan paraziták

Az elektromos áram használata már hosszú idő óta teret nyert a fájdalomterápiában, sőt az áram hatását különböző erősségben, frekvencián és modulációkban a kórokozókra éppúgy vizsgálják, mint az emberi szervezet különféle további funkciójára.

Voll az es években, felfedezte, hogy az elektromos bőrellenállás az akupunktúra-pontokon mérhetően kisebb, mint az egyéb bőrfelszín-pontokon.

Wikipédia — rendelőnkben megvásárolható.

Továbbá a bőrellenállás azonnal érzékelhetően megváltozik, mihelyst a szervezetbe elektromos, mágneses vagy másfajta információt vezetünk. Hulda Clark, biológusnő aki évekig az állami kutatásokban dolgozott bioenergetikai tesztelések baklayan paraziták felfedezte, hogy minden élőlény és organikus anyag rendelkezik egy bizonyos frekvenciasávval, melynek megállapításához egy frekvenciagenerátort használt, amely tetszőleges, pontos, elektromos frekvenciákat hozott létre.

baklayan paraziták

Minden élő szervezet egy meghatározott sávszélességben és magasságban saját frekvenciákat küld. A mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, mindez egy csekély Volt feszültségű váltóárammal elérhető.

A legkisebb élőlényeken, mint a rovarokon és férgeken, amelyekbe nagyon gyenge árammal ilyen sajátfrekvenciákat vezettek, vagy elpusztultak, vagy kábultnak tűntek és a beavatkozást, nem heverték ki többé! A frekvencia-generátor segítségével a legyengült emberi szervezet, melynek immunrendszere már nem képes maga az adott baktériumokat, gombákat vagy anthelmintikus tabletta legyőzni, eredményesen megtisztíthatóvá válik.

baklayan paraziták

Clark érdeme, hogy elsőként tette közzé megalapozott feltevését, miszerint a legsúlyosabb krónikus betegségek egész sora különféle paraziták okozta, terheltséggel függhet össze. A paraziták által kiválasztott mérgek, nagyon sok allergiát okozó anyagot tartalmaznak, amelyek különböző idegen fehérjék és savak által keletkeznek, ezért az egész szervezetünk állandó megterheltségnek és megerőltetésnek van kitéve, ezen anyagok elleni harc következtében.

IDEJE MEGSZABADULNI TŐLE!

Az áram átmenetileg általános gyengítő hatással van minden testidegen organizmusra, így az emberi immunrendszer a betolakodókat, ez idő alatt meg tudja támadni, és ezzel egyidejűleg pedig élénkítő, serkentő hatása észlelhető magára az immunrendszerre. Ha az áram minden organizmust kiöl, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy miért kell a BioWave 21 LCD készülék zapper típusú frekvenciáit egynél többször alkalmazni?

baklayan paraziták

A válasz egyszerű: mivel az áram mindig a legrövidebb utat, illetve a legkisebb ellenállást keresi, a kezelés minden esetben a szervek felszínén folyik. Ez azt jelenti, hogy amennyiben idegen organizmusok telepedtek meg a szervezetben belégzés vagy szennyezett táplálék útján, csak azok kerülnek kiirtásra, amelyek a mindenkori alkalmazás során az áram által elérhetőkké váltak.

Ez a tény teszi szükségessé a mindennapi baklayan paraziták hosszabb baklayan paraziták keresztül.

baklayan paraziták

Kórtörténetek és gyógyulások Hulda Clark módszerével A The Cure For All Diseases címû könyvbõl A Hulda Clark felfedezései és gyógymódjai oldalon ismertetett terápiák eredményességérõl megtörtént esetek alapján alkothatunk képet. Hulda Clark The Cure for all Diseases címû könyvében rengeteg kórtörténet olvasható, ezekbõl fordítottunk le néhányat, sokféle betegségrõl. Hulda Clark minden esetben kórokozó parazitákat és mérgezõ anyagokat keres a beteg testében, majd különbözõ módszerekkel igyekszik eltávolítani azokat, a szervezetetbõl pedig kitisztítani a lerakódásokat és a köveket, hogy újból megfelelõen mûködhessen.

Tehát a betegségek alapvetõ okait igyekszik megszüntetni, miközben a szervezetet mint egy egészet vizsgálja.

This page is hosted for free by cba. Are you the owner of this page? Want to support this website?

Figyelme kiterjed a kórokozók és mérgek lehetséges forrásaira is a beteg környezetében, és tanácsokat ad ezek elkerülésére. Megközelítése logikus, emberközeli, nagyon sikeres és — hagyományos. Hagyományos, mert ahhoz a csak pár évtizede eltûnt felfogáshoz tér vissza, hogy férgek és mérgek is okoznak betegségeket, a belek tisztasága és a jó emésztés nélkülözhetetlen az egészséghez, és a gyógynövények is gyógyítanak, nemcsak mesterségesen elõállított ártalmas vegyszerek.